Un masaj de relaxare te ajută să începi ziua cu un vibe pozitiv

By

Având în vedere că aproape toata lumea se confruntă cu stres zi cu zi și perioade tot mai agitate din cauza contextului social și nu numai, tot mai mulți caută remedierea acestor probleme într-un salon de spa. Aceștia sunt adversarii cei mai des întâlniți care ne afectează starea de sănătate. Într-o lume în care aceștia sunt factorii principali care ne agresează ne simțim lipsiți de vlagă și nepregătiți să luptăm de cele mai multe ori cu provocările de zi cu zi. Dacă sunteți în căutarea unei oaze de liniște și relaxare, atât pentru trup cât și pentru minte, acest salon spa masaj București este locul perfect în care vă puteți regăsi. Aceasta este oportunitatea de care ar trebui să profitați pentru a avea o experiență reconfortantă la SPA.

 Este bine să vă oferiți din când în când câte o pauză binemeritată pentru a nu ajunge într-o stare de oboseală cronică din care este destul de greu să ieșiți. Relaxarea mușchilor și a țesuturilor precum și diminuarea stresului, îmbunătățirea circulației și combaterea celulitei sunt doar câteva din beneficiile oferite de sesiunile de masaj. Toate acestea apar ca urmare a factorilor stresanți de zi cu zi, de aceea merită să îți faci chiar acum o programare la masaj, pentru a înlocui uneori activitățile zilnice cu activitățile relaxante. Cu toții avem nevoie uneori de o infuzie de energie și optimism pentru a alunga starea de anxietate și oboseală.

Acum aveți ocazia unică de a vă forma o imagine completă a unui răsfăț binemeritat la salonul de spa. Dacă nu ați încercat până acum această experiență este bine să o faceți pentru că nu aveți nimic de pierdut, ci din contră puteți să găsiți utilă adoptarea acestor obiceiuri pentru zilele de weekend în care sunteți mai liberi.

Când e timpul pentru relaxare?

Starea de bine si confort trebuie resimțită în mod regulat, deoarece în caz contrar adunăm prea multe tensiuni în corp și în minte ceea ce oferă repercusiuni negative în timp. Maseurii profesioniști care își desfășoară activitatea în cadrul acestui salon masaj București aplică o diversitate de mișcări, atingeri delicate sau ferme ale mușchilor de suprafață sau de profunzime, pentru a realiza o detensionare a organismului și a rezolva o mulțime de probleme de sănătate. Presiunea aplicată de maseuri variază de la un impuls fix până la mișcări executate ritmic în funcție de problemele actuale.

Echilibrarea sistemului nervos printr-un puternic efect calmant și diminuarea tensiunilor din articulații reprezintă beneficiile supreme ale masajului. Pe lângă facilitarea tranzitului de energie în corp se relaxează întreg organismul și se elimină toate tensiunile adunate în minte. De asemenea, corpul elimină mai ușor toxinele și își îmbunătățește imunitatea iar pielea va deveni mai strălucitoare, tonifiată și își va  menține elasticitatea.

Sesiunile de masaj delicat ameliorează durerile de spate, relaxează mușchii și ajută mintea să îndepărteze gândurile negative. Dacă ai decis să experimentezi și tu o sesiune unică de relaxare fă-ți o programare la masaj. În acest fel, poți să evadezi din cotidian și să trăiești câteva momente unice de relaxare într-o ambianță propice. Vei profita de fiecare ocazie de liniștire și calm și vei avea o stare de bine.

Modul  în care este realizat mesajul se va adapta perfect nevoilor fiecăruia. Nu mai sta pe gânduri și ține cont de faptul că niciodată nu e prea devreme pentru o porție de relaxare, ci din contra aceasta îți oferă energia de care ai nevoie pentru a merge mai departe și te face încrezător în viitor. Astfel vei putea gestiona mai bine toate situațiile care apar dacă ești pregătită atât mintal, cât și fizic. Este important să faceți cel puțin o sesiune de masaj pe lună dacă timpul nu vă permite mai mult sau dacă aveți un program mult prea încărcat pentru a beneficia din plin de toate avantajele oferite. Atunci când  veniți la la SPA este important să ajungeți cu cel puțin 15 minute mai devreme, pentru a putea intra în contact cu maseurii, a vă familiariza puțin cu locul și a vorbi despre anumite probleme medicale dacă acestea există. Maseurii din cadrul acestui centru spa vă stau mereu la dispoziție și vă oferă cele mai bune soluții la problemele de sănătate.

Cum știi că ai ajuns la locul cel mai potrivit?

Primul contact pe care îl vei avea cu salonul nostru de masaj este foarte important, deoarece prima impresie contează cel mai mult. Dacă încă de la început vei fi cuprins de o stare de liniște și vei avea siguranța și încrederea că ești pe mâini bune atunci acest parteneriat se va încheia în mod benefic. În cazul în care ajungi la salon, iar ceea ce găsești acolo nu se ridică la nivelul așteptărilor tale, ar trebui să cauți altceva.

Dacă mergi prima dată la SPA este bine de știut că aici trebuie să folosești halatul, prosoapele și papucii de casă care ți se oferă, acestea din urmă fiind produse de unică folosință. Toate au rolul de a vă face să vă simțiți confortabil și a vă pregăti pentru terapie.

Încăperea de masaj va fi foarte bine aerisită pentru a vă oferi un plus de confort iar temperatura va fi una confortabilă. În timpul masajului este indicat să purtați lenjerie intimă și nu trebuie să vă simțiți o stânjeniți deoarece corpul va fi acoperit în permanență de prosoape, în afara zonei la care se lucrează. Cu siguranță la finalul sesiunii de relaxare vă veți simți cu totul altfel și veți observa o reală îmbunătățire.

Pentru un plus de confort se folosesc uleiuri esențiale de aromaterapie care oferă o senzație unică de liniștire. Dorința noastră este ca fiecare pacient să obțină prin tratamentele realizate reenergizarea de care are nevoie și să revină cu încredere și altă dată în cadrul acestui salon masaj București. Este important să comunicați deschis cu maseurii pentru a-i informa despre orice disconfort apare și să solicitați toate informațiile de care aveți nevoie legat de terapia pe care ați ales-o.

În acest fel, puteți avea certitudinea că se aplică întocmai tehnica dorită iar șansele se obțineți rezultatele dorite sunt maxime. Cu siguranță, veți avea o experiență inegalabilă și veți dori să reveniți și cu altă ocazie în acest loc. Optând pentru un program regulat de masaj, măriți șansele în mod considerabil de a menține starea de liniște și calm pentru o perioadă lungă de timp. Pe lângă confortul oferit, beneficiați și de un plus de răsfăț în cadrul acestui salon masaj București, ceea ce vă oferă o experiență completă.

Care sunt beneficiile masajului de relaxare?

Puteți opta pentru o singură sesiune de masaj și veți vedea cu siguranță că rezultatele nu întârzie să apară, astfel veți beneficia de proprietățile terapeutice ale masajului. Acesta are un rol important pentru tonifierea și întreținerea corpului, dar și pentru păstrarea clarității minții. Veți fi întâmpinați de o atmosferă plină de energie, având în vedere că sesiunile de relaxare se desfășoară în cele mai bune condiții. Terapia prin masaj relaxează țesutul muscular și articulațiile, favorizează eliminarea toxinelor, mărește fluxul de oxigen și substanțe nutritive și încurajează puterea de vindecare.

Merită din plin să optați pentru un masaj de relaxare ce are capacitatea de a alina tensiunile fizice și emoționale deopotrivă. Acesta simulează producerea de endorfine, calmează corpul și mintea și elimină orice urmă de stres. Prin urmare, veți beneficia de un răsfăț total și vă veți simți reînnoiți. Lăsați-vă corpul să vă inunde starea de bine și calm și rezolvați multe probleme de sănătate. Atât femeile, cât și bărbații, dar și copiii și vârstnicii pot beneficia de masajul de relaxare care are un impact puternic și la nivel psihologic, astfel că se obțin cele mai bune rezultate.

Când masajul se realizează într-un cadru plăcut cu muzică liniștitoare și uleiuri aromate nu aduce doar relaxare, ci are și un rol terapeutic Acesta este un mod extrem de eficient de a vă îmbunătăți sănătatea fizică și mentală, de a reduce anxietatea stresul și durerea înlocuindu-le cu starea de bine, liniște și confort. Prin reducerea hormonilor stresului, a ritmului cardiac și a tensiunii arteriale beneficiați de șanse mult mai scăzute de a vă confrunta cu boli ale inimii sau AVC-uri.

Masajul de relaxare îmbunătățește respirația și relaxează mușchii, de asemenea crește nivelul de oxitocină – hormonul care are o mare importanță în ceea ce privește legătura socială și comportamentele derivate, precum încrederea generozitatea și empatia.

Atunci când vă stresați în mod continuu pentru o perioadă lungă de timp, o să resimțiți stresul și la nivelul mușchilor care reacționează în mod negativ. Așadar sub acțiunea stresului fibrele musculare se încleștează și duc la formarea nodulilor de tensiune, ceea ce dă naștere unui dezechilibru intern și împiedică oxigenul să ajungă în mușchi,

Cele mai frecvente zone tensionate se află în zona spatelui și a gâtului dar se pot forma pe orice mușchi din corp. Simptomele acestora se manifestă prin dureri de spate, dereglarea articulației, insomnie, înțepenire sau dureri ale umerilor. Pe lângă faptul că masajul ajută la reducerea acestor simptome acesta îmbunătățește starea de spirit și ridică moralul de fiecare dată.

Lăsați-vă puțin timp pentru sănătate pentru că această investiție se dovedește a fi una extrem de eficientă.

Prin urmare, sunteți așteptați să veniți la un masaj București pentru a trăi pe propria piele acestei senzații unice și a vă bucura din plin de nenumărate avantaje. Cu siguranță niciodată nu este prea devreme să vă programați la masaj, de aceea nu ar trebui să amânați acest moment și să profitați din plin de fiecare ocazie. Nu mai stați pe gânduri și beneficiați chiar acum de o ședință de relaxare la spa.

By