Folosește caserole compartimentate de unică folosință pentru meniuri 2 sau 3 în 1!

By

Nu știi cum să faci să introduci mai multe sortimente de mâncare într-un pachet de livrat clienților fără să irosești câteva zeci de ambalaje? Folosește-te smart de caserolele compartimentate de unică folosință. Acestea sunt proiectate special pentru meniurile cu preparate diverse ori pentru acele feluri cu fel principal, garnitură și sos.

În acest fel vei economisi bani buni și vei face să ajungă mai organizat la consumatori exact ceea ce și-au dorit de la tine

Și pe lângă bani puși deoparte, vei reduce și risipa de ambalaje care ajung, adesea, în natură și o degradează. Vei reuși să câștigi mai multe bile albe, din partea clienților tăi, dar și pentru că vei avea grijă de natură. A fi sustenabil în ziua de azi înseamnă mai mult decât să spui răspicat că-ți pasă. Înseamnă, mai exact, să o arăți!

Snick Ambalaje te ajută să faci toate aceste schimbări, în timp ce economiile tale vor rămâne neatinse, natura va fi mulțumită iar clienții te vor recomanda mai departe. Uite ce fel de caserole compartimentate unica folosinta vei găsi mereu in acest magazin online:

  • caserole reciclabile din XPP cu 1 compartiment;
  • caserole reciclabile din XPP cu 2 compartimente;
  • caserole reciclabile din XPP cu 3 compartimente;
  • caserole reciclabile pentru hamburgeri;
  • caserole reciclabile din XPP pentru meniuri mari;
  • caserole reciclabile din XPP pentru meniuri mici;
  • caserole ovale cu 1 compartiment;
  • caserole ovale cu 2 compartimente;
  • caserole termosudabile;
  • capace transparente pentru caserole;
  • caserole termosudabile cu 2 compartimente;
  • caserole termosudabile cu 3 compartimente.

Problema cu meniurile variate e că pot ajunge la client împrăștiate, astfel încât nici nu va ști ce și unde a fost. Nu e deloc estetic și nici plăcut din punct de vedere al gustului și al texturii. Da, vei zice că oricum totul ajunge în stomac, dar prezentarea e cheia. Iar atunci când plătește, clientul plătește să aibă parte de servicii țiplă, și nu doar de ceva cu care să i se umple stomacul.

Există alternativa care te va salva din astfel de situații, dacă deții o afacere de catering sau un shop cu fast food care se ocupă și cu livrarea de produse la adresă!

E vorba de acele caserole compartimentate de unică folosință de care am vorbit mai sus

Reprezintă soluția mai mult decât practică în situații de genul. Aceste recipiente de unică folosință, care pot fi aruncate la gunoi foarte simplu după, mențin preparatele culinare bine organizate și totul este mult mai igienic, așa cum ar trebui să fie orice serviciu cu servire sau livrare de mâncare.

Caserolele cu două sau mai multe compartimente sunt proiectate să separe diferitele produse alimentare unele de celelalte, asigurând o mai bună organizare și o prospețime impecabilă. Aceste accesorii de servire și de transport pentru catering pot fi găsite și la Snick Ambalaje pe site.

Sunt ideale pentru mese take away, pentru organizarea meniurilor diverse și porționarea conform standardelor. Cutiile de depozitare și de livrare sunt atât eficiente, cât și igienice și economice pentru afacerea de catering.

Nu sunt de ici de colo iar rolul lor este cât se poate de evident. Nici tu nu ar trebui să le omiți în a le avea în inventar, dacă te ocupi cu un business ce oferă plăceri culinare unui anumit public țintă!

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

Sursa foto: snick-ambalaje.com