Aparat de Sablat cu Aspirație 105L: Instrumentul Esențial pentru Atelierele Profesionale

În atelierele auto moderne, eficiența și precizia sunt esențiale. Indiferent dacă vă ocupați de repararea sau restaurarea vehiculelor, sculele pe care le utilizați joacă un rol crucial în rezultatul final al muncii voastre. Un astfel de instrument care ridică standardul în domeniu este Aparatul de Sablat cu Aspirație 105L de la Seltech, oferit de Toolsboxservices. Acesta nu este doar un aparat de sablat, ci o soluție completă pentru curățarea și finisarea diverselor tipuri de materiale.

Caracteristici Notabile

Versatilitate

Una dintre cele mai mari avantaje ale acestui aparat este capacitatea sa de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv oțel, aluminiu, plastic, sticlă, piatră, lemn și marmură. Această versatilitate îl face ideal pentru utilizare într-o gamă largă de aplicații.

Duza Ceramică de 7 mm

Pistolul de sablat este echipat cu o duză ceramică de 7 mm, permițând folosirea tuturor tipurilor de agenți de sablare, indiferent de granulație. Acesta este un detaliu important pentru cei care au nevoie de flexibilitate și precizie în operațiunile de sablare.

Sistem de Aspirație Incorporat

Cu un motor puternic de 1200W, aspiratorul incorporat nu doar că recuperează materialul de sablare, dar și filtrează praful generat, creând un mediu de lucru mai curat și mai sigur.

Date Tehnice

  • Presiune de aer: 8bar
  • Consum de aer: 400 – 600 L/min
  • Putere motor: 1200W
  • Volum total: 105L
  • Volum util: 80L
  • Greutate: 36 kg

Considerații Importante

Pentru a funcționa eficient, aparatul necesită un compresor cu un debit mare de aer, de cel puțin 400 litri/minut. De asemenea, viteza de sablare este mai lentă comparativ cu un aparat de sablat fără sistem de aspirație, ceea ce îl face ideal pentru suprafețe drepte, cum ar fi marmura.

În lumea atelierelor auto, timpul este bani, iar Aparatul de Sablat cu Aspirație 105L este conceput pentru a economisi ambele. Cu versatilitatea sa, eficiența și funcțiile inovatoare, acesta este un investiție care se va plăti în calitate și productivitate.

Dacă sunteți în căutarea unui aparat de sablat care oferă performanță de top, vă recomandăm cu încredere acest produs oferit de Toolsboxservices.