Garanția ferestrelor casei tale: O investiție sigură în confort și eficiență energetică

By

Ferestrele reprezintă o componentă esențială a casei tale, având un impact semnificativ asupra confortului și eficienței energetice. Atunci când achiziționezi ferestre noi, garanția este un aspect deosebit de important de luat în considerare – aceasta nu doar oferă protecție împotriva defectelor de fabricație, ci reprezintă și o investiție sigură, pe termen lung.

Avantajele pe care trebuie să le urmărești

Una dintre cele mai evidente beneficii ale garanției la ferestre este protecția împotriva defectelor și a problemelor de fabricație. Chiar și cele mai bune ferestre pot avea uneori probleme, cum ar fi scurgeri de aer sau apă, deformări sau probleme cu mecanismul de deschidere și închidere. Dacă ferestrele tale sunt acoperite de o garanție, producătorul se angajează să remedieze aceste probleme fără costuri suplimentare pentru tine. Astfel, poți fi liniștit, știind că investiția ta este protejată.

Pe lângă beneficiile imediate de reparare a defectelor, garanția la ferestre poate aduce și alte avantaje semnificative. Unul dintre acestea este legat de confortul termic și fonic al casei tale. Ferestrele bine izolate termic contribuie la menținerea unei temperaturi confortabile în interior, indiferent de condițiile meteo de afară. Ele ajută la evitarea scurgerilor de aer și a pierderilor de căldură în sezonul rece, iar în sezonul cald, asigură o izolare termică care menține temperatura interioară la un nivel plăcut.

În același timp, ferestrele cu o bună izolare fonică pot reduce zgomotul din exterior, creând un mediu mai liniștit și mai relaxant în interiorul casei tale. Garanția la ferestre te asigură că aceste caracteristici de confort vor fi păstrate în timp, deoarece orice problemă legată de izolare termică sau fonică poate fi remediată în cadrul garanției.

Un alt aspect important al garanției la ferestre este legat de eficiența energetică a casei tale. Ferestrele eficiente energetic contribuie la reducerea consumului de energie și a costurilor asociate cu încălzirea sau răcirea casei. Ele pot avea geamuri termoizolante și profile bine etanșe, care minimizează pierderile de căldură sau de răcire în timpul sezonului corespunzător. Prin achiziționarea unor ferestre cu o garanție bună, ai garanția că investiția ta în ferestre eficiente energetic va fi pe deplin valorificată.

Este important să acorzi atenție termenilor și condițiilor garanției. Asigură-te că înțelegi exact ce acoperă garanția și pentru cât timp este valabilă. Verifică dacă există anumite restricții sau condiții care trebuie respectate pentru a menține valabilitatea garanției, cum ar fi efectuarea de verificări periodice sau utilizarea adecvată a ferestrelor.

Garanția la ferestre reprezintă o investiție sigură în confort și eficiență energetică. Ea oferă protecție împotriva defectelor, menținându-ți ferestrele într-o stare optimă pe termen lung. De asemenea, garanția asigură confort termic și fonic, reducând costurile energetice și creând un mediu plăcut în interiorul casei tale. Așadar, atunci când alegi ferestrele pentru casa ta, nu uita să acorzi o atenție deosebită garanției oferite de producător.

Descoperă garanția de 10 ani pentru ferestrele Helios

Alegând ferestrele Helios de tip Confort 76, Confort 76 Plus, Elegant 76, Elegant 76 Premium, Performant 88 si Performant 88 Premium* obții garanția ca nu va trebui sa faci investiții suplimentare pentru ferestrele casei tale timp de 10 ani.

Ferestre cu componente performante

Ai parte de produse fabricate pe sisteme de profil germane performate, echipate cu feronerie durabilă și infoliate cu folii speciale – cu rezistență superioară la intemperii și zgarieturi.

  • Feronerie garantată pentru 20.000 cicluri de utilizare și o greutate de 150 kg a canatului
  • Profil german de înaltă calitate – cu garanție de 10 ani
  • Folii speciale multistrat, cu protectie UV, pigmenti de colorare și tehnologie de top

Astfel, știi că noul tău sistem de ferestre incorporeaza profile marca Kömmerling (atent produse, potrivite pentru o reciclabilitate ecologica) și balamale ce pot face fata unei greutăți a canatului de pana la 150 de kilograme. Pentru un aspect estetic aparte, cu o rezistenta sporita, s-au ales foliile multistrat de ultima generatie, ce protejează împotriva expunerii la caldura excesiva.

Cum se fabrica o fereastra Helios cu garanție de 10 ani?

Vezi în acest scurt video toate etapele de realizare a unei ferestre, direct din hala de producție :

Este important de menționat că aceasta garanție (la fel ca și alte anunțuri de acest tip) va atesta că produsul achiziționat nu are defecte de material și de manoperă în condiții normale de utilizare, acoperind astfel componentele și întreg ansamblul la momentul ieșirii din fabrică. Totusi, producătorul nu este responsabil de montajul ferestrei, care, realizat defectuos, poate afecta în mod negativ performanța ferestrei.

By