Procesul de inserție a implantului dentar și recuperarea postoperatorie

‍Implanturile dentare sunt o modalitate minunată de a reface dinții care au fost pierduți. Operația de implant dentar înlocuiește dinții lipsă cu un implant dentar, care este un șurub în miniatură care poate fi folosit pentru a ancora rădăcinile dinților cu aspect natural în maxilar.

Implanturile dentare sunt convenabile și oferă multe beneficii. Ei vă permit să mâncați totul confortabil și în siguranță, permițându-vă să vă bucurați în sfârșit din nou de alimentele preferate. Implanturile vă oferă, de asemenea, încrederea că zâmbetul dvs. este perfect și va dura pentru tot restul vieții. Implanturile dentare sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care nu sunt eligibile pentru alte proceduri protetice.

Procesul de operație de implant dentar

Primul pas pentru a obține implanturi dentare este programarea unei evaluări cu stomatologul dumneavoastră. În timpul acestei programări, stomatologul dumneavoastră va efectua o examinare amănunțită a gurii dumneavoastră și va revizui cu dumneavoastră rezultatele radiografiilor.

Dacă aveți probleme de sănătate orală pe care stomatologul dvs. le poate corecta în timpul acestei vizite, stomatologul dvs. vă va face recomandări pentru tratament.   

Timpul de recuperare a implantului dentar

Timpul mediu de recuperare pentru implanturile dentare depinde de câțiva factori, inclusiv de vârsta pacientului și de gravitatea problemei pe care implanturile dvs. sunt menite să o corecteze.

De exemplu, dacă vă lipsește un rând întreg de dinți, timpul de recuperare va fi mai lung. În schimb, dacă vă lipsesc doar unul sau doi dinți, timpul de recuperare va fi mai scurt. Este important să urmați îndeaproape instrucțiunile medicului dumneavoastră.

Implanturile dentare și renunțarea la fumat

Dacă sunteți fumător și intenționați să vă puneți implanturi dentare, trebuie să fiți pregătit și pentru faptul că implanturile vor acționa ca un substitut al nicotinei. Acest lucru înseamnă că va trebui să vă lăsați de fumat înainte de a vă pune implanturile dentare. Acest lucru vă va ajuta implanturile să se vindece și să duceți o viață mai sănătoasă. Există multe beneficii pentru renunțarea la fumat, inclusiv o sănătate mai bună și zambet mai frumos.

Îngrijirea ulterioară pentru implanturile dentare noi

După intervenția chirurgicală de implant dentar, stomatologul dvs. vă va recomanda probabil să purtați o proteză temporară. În mod ideal, veți purta proteza până când implanturile dentare se vor fi maturizat și vor crea os pentru a le ancora la locul lor. Osul va ajuta la protejarea implanturilor dvs. împotriva deteriorării și a uzurii, ceea ce este obișnuit în cazul protezelor dentare. Există multe tipuri diferite de adezivi pentru proteze dentare și poate fi dificil să îl alegeți pe cel potrivit pentru dumneavoastră. Proteticianul dumneavoastră vă poate ajuta să selectați cel mai bun tip de adeziv pentru proteze pentru nevoile și preferințele dumneavoastră. Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când alegeți un adeziv pentru proteze dentare, inclusiv cât timp veți purta proteza, cât de mult efort necesită, dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din adeziv și cum vă simțiți când o purtați.

 

Așadar, ce mai așteptați? Dacă ți-a lipsit un dinte și ești pregătit să îți pui implanturi dentare, programează-ți o consultație astăzi. Cu o îngrijire adecvată, vă puteți bucura de noul dvs. zâmbet pentru mulți ani de acum încolo.

La Cris Smile Studio, cel mai apreciat cabinet stomatologic din sectorul 5, intelegem cat de important este sa aveti un zambet sanatos si stralucitor. De aceea, oferim servicii de implant dentar la tarife accesibile si de inalta calitate, cu produse de la branduri de renume, cum ar fi Bredent si Megagen. Implanturile dentare pot fi obtinute la un pret de 2700 lei, in timp ce sinus lift-ul intern poate fi realizat la 2000 lei si sinus lift-ul extern la 3000 lei.

Inainte de orice procedura stomatologica, va oferim o consultatie gratuita, astfel incat sa puteti lua cea mai buna decizie pentru sanatatea dvs. dentara. La Cris Smile Studio, ne asiguram ca respectam recomandarile Colegiului Medicilor Dentisti din Romania si, de asemenea, ne bazam pe standardele impuse de Uniunea Nationala a Asociatilor Stomatologice din Romania. Acestea ne ajuta sa ne pastram statutul de lideri in industrie si sa oferim servicii stomatologice de calitate pacientilor nostri.

Nu mai amanati sa aveti un zambet frumos! Contactati-ne acum pentru a programa o consultatie gratuita si sa aflati cum putem sa va ajutam sa va restaurati dantura prin intermediul implanurilor dentare. Cris Smile Studio – un zambet stralucitor este mai aproape decat credeti!

Cu respect, Cris Smile Studio – Cabinet Stomatologic din sector 5.

office@cris-smile.ro

021.9177 – 0723.918.404

Str. Malcoci, nr.2, Bl. 36, sc.B, parter, Ap.59, Sector 5, Bucuresti