Reda zâmbetul cu ajutorul implanturilor dentare (P)

Cu toții ne dorim să avem dinți sănătoși, puternici și frumoși, dar uneori, din cauza unor accidente sau răniri, pot apărea pierderi de dinți care să ne compromită sănătatea orală.

Din ce în ce mai mulți oameni optează pentru un implant dentar din dorința  de a completa șirul de dinți lipsă sau deteriorați.

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii aleg să pună un implant dentar este estetica. Cu toate câteva dintre alte opțiuni de restaurare, cum ar fi proteza sau puntea dentara, acestea nu arată la fel ca dinții naturali. Implanturile dentare sunt făcute din materiale biocompatibile si coroana dentara care acopera un implant dentar imita perfect culoarea naturala a dinților si oferă un aspect natural si estetic superior altor opțiuni de restaurare .

Din fericire, există acum două tipuri diferite de implanturi dentare disponibile pentru a vă ajuta să vă refaceți zâmbetul: implanturile dentare care se integreaza rapid in os si primesc imediat o coroana dentara si implanturi dentare la care trebuie sa se astepte 4-6 luni pentru osteointegrare si coroana de acoperire dentara se fixeaza la cateva luni dupa insertia implantului dentar in os. Ambele opțiuni oferă o soluție permanentă la pierderea dinților, dar diferă în ceea ce privește costul, timpul și beneficiile.

Implanturile dentare sunt sisteme de înlocuire ale radacinilor lipsa ale dinților plasate chirurgical in osul maxilar, care vă ajută să vă recâștigați încrederea și să vă bucurați din nou de zambet si de o masticatie si fonatie satisfacatoare. Dacă lipsește un dinte, este mai probabil ca dinții adiacenți să se deplaseze de la locul lor, lăsându-vă cu un zâmbet dezechilibrat, dificultăți în mestecarea alimentelor și un impact negativ asupra stimei de sine. Implanturile dentare pot remedia aceste probleme prin integrarea in osul maxilar, acționând ca o rădăcină dentară naturală.

Beneficii

– Succes pe termen lung: Implanturile dentare pot dura o viață întreagă, oferindu-vă o opțiune de înlocuire a dinților robustă și sigură.

– Zâmbet mai sănătos: Implanturile dentare vă pot ajuta să evitați deplasarea dinților, vă pot îmbunătăți capacitatea de a mânca alimente crocante și moi și vă pot crește stima de sine.

– Igiena orală îmbunătățită: Implanturile dentare sunt singura opțiune de înlocuire a dinților care poate fi curățată în același mod în care sunt curățați dinții naturali.

– Dinți cu aspect natural: Implanturile dentare pot fi concepute pentru a arăta ca dinții dvs. naturali, asigurându-vă că vă păstrați un zâmbet frumos.

– Fără proteze dentare: Un implant dentar acționează ca o rădăcină dentară, fuzionând cu maxilarul și ajutându-vă să evitați purtarea de proteze dentare sau alte opțiuni de înlocuire a dinților.

– Mai puține călătorii la dentist: Implanturile dentare necesită puțină sau deloc întreținere permanentă, spre deosebire de alte opțiuni de înlocuire a dinților.

Implanturile dentare sunt o opțiune excelentă de înlocuire a dinților.

Vrei sa iti recastigi zambetul perfect? In cabinetul stomatologic Cris Smile Studio, te asteptam sa descoperi avantajele procedurii de inserare a unui implant dentar. Este o metoda moderna, eficienta si sigura de a-ti reface dantura. Beneficiezi de tehnologie de ultima generatie si de o echipa de medici stomatologi cu experienta si profesionalism. Nu mai amana sa iti recastigi zambetul perfect, programeaza-te acum la Cris Smile Studio!

🌐www.cris-smile.ro

📧mailto:office@cris-smile.ro

☎021.9177

📞0723.918.404

🏢Str. Malcoci, nr.2, Bl. 36, sc.B, parter, Ap.59, Sector 5, Bucuresti

https://www.facebook.com/cris.smile.studio/

linkedin.com/in/dr-cristina-munteanu-b8763a174

https://www.linkedin.com/company/cris-smile-studio/

https://www.instagram.com/cris.smile.studio/

https://www.youtube.com/@drcristinamunteanu5630

https://cris-smile.ro/blog/