In 2023, terasele si balcoanele inchise cu sisteme glisante vor fi semnatura constructiilor smart (P)

[ad_1]

In ultimii ani, constructiile inteligente au devenit tot mai populare, iar una dintre cele mai recente tendinte in acest domeniu este utilizarea de sisteme glisante pentru a inchide terasele sau balcoanele.

Aceste sisteme glisante se compun dintr-un sistem de profile metalice si sticla securizata, care pot fi actionate manual sau electric, si permit transformarea unei terase sau a unui balcon intr-o incapere, fara a afecta aspectul estetic al locuintei sau cladirii.

Unul dintre principalele avantaje ale acestor sisteme glisante este flexibilitatea lor. Ele pot fi utilizate atat pentru structuri noi, cat si pentru cele existente, si pot fi adaptate la diferite dimensiuni si forme de terase sau balcoane. De asemenea, acestea pot fi personalizate in functie de nevoile si preferintele clientilor, oferind astfel posibilitatea de a crea spatii unice si personalizate.

In Romania, industria sistemelor glisante pentru inchidere terase este inca la inceput, astfel ca producatorii din piata se disting usor, chiar la o analiza rapida. Nisa este in plina dezvoltare si procesul acesta vorbeste foarte multe despre nevoile cele mai actuale ale romanilor. Si pentru a afla mai multe despre subiect, am cerut un insight de la unul dintre cei mai competitivi producatori de la noi, Alisterm Terase Sticla:

”Am infiintat Alisterm in 2017, ca urmare a propriei mele experiente survenite din cautarea unui produs care sa imi inchida un spatiu, dar fara sa imi ia din el… din spatiu. Avand experienta relevanta in tamplarie PVC, am inteles destul de repede ca aveam sa intampin o provocare mare in a gasi exact ceea ce cautam: un sistem care sa inchida terasa casei, dar sa o si deschida complet in zilele calduroase, care sa nu ii ia din amplitudine si priveliste, care sa ne permita sa ne bucuram de lumina naturala.”, Stefan Oprea, Manager General Alisterm.

Observand comportamentul romanilor in raport cu astfel de achizitii, este lesne de inteles ca foarte multi dintre acestia au rezonat cu nevoia si dorinta de care vorbea managerul Alisterm. In plus, analizand experientele impartasite de numeroase persoane care au optat pentru aceste sisteme de inchidere, am putut extrage cu un plus de claritate, o serie de avantaje pe care acestea le presupun:

  • Prin inchiderea terasei sau balconului cu ajutorul acestor sisteme culisante, se poate crea o bariera impotriva vantului, ploii, prafului si a tuturor intemperiilor, reducand astfel disconfortul creat de acestea.
  • Aceste sisteme sunt fabricate din materiale de calitate superioara si sunt testate in cele mai dure conditii pentru a asigura fiabilitate si durabilitate, oferind astfel siguranta si protectie impotriva intemperiilor si a altor factori exteriori.
  • Aceste sisteme sunt disponibile in diverse personalizari, modele si culori, oferind astfel posibilitatea de a se potrivi nu doar cu designul si stilul spatiului pe care il vor inchide, ci cu designul si stilul intregii cladiri.

Sistemele glisante pentru terase si balcoane reprezinta o solutie moderna si eficienta pentru a crea spatii suplimentare in constructiile inteligente. Acestea sunt flexibile, economice, sigure si estetice, oferind astfel posibilitatea de a transforma complet si cu minim de efort, orice cladire, orice spatiu. De la inchis, la deschis este doar un singur sistem si vom urmari indeaproape entuziasmul cu care romanii adopta aceste produse pentru a le integra in casele, restaurantele, hotelurile sau spatiile lor comerciale.

Dacă ai un spațiu pe care dorești să îl închizi, nu ezita să trimiți detaliile despre acesta profesioniștilor de la Alisterm. Pentru că aceștia doresc să îți ofere noi posibilități de utilizare, nelimitate oportunități de bucurie și valorificare emoțională a spațiului care aduce oamenii împreună, îți pun la dispoziție 4 sisteme glisante, elegante, performante și foarte calitative.

Puteți intra în legătură directă cu ei, folosind următoarele date de contact:

www.terasesticla.ro   |   office@terasesticla.ro

Stefan Oprea   0751 067 112   |   Vlad Groza   0786514513   |

[ad_2]