TOP 5 idei de ținute pentru atunci când mergi la cabană la munte

By

Iarna este perioada perfectă pentru a merge la munte și pentru a te bucura de natură, chiar și dacă nu este foarte multă zăpadă. Însă liniștea și aerul curat te vor face să te relaxezi cu adevărat pentru câteva zile și te vor ajuta să îți recapeți forțele. Pentru a avea parte de un concediu cât mai reuși, e necesar să te asigur că ai luat tot ce ai nevoie la tine și că ești pregătită pentru orice activitate va urma să faci. 

Iată 5 idei de ținute pe care le poți îmbrăca la munte și care te vor ajuta să-ți organizezi mult mai ușor bagajul:

1. Drumeție

Indiferent de zona în care alegi să mergi la munte, e de la sine înțeles că poți încerca o drumeție mai lungă, dacă vreme te ajută. De aceea, e necesar să ai mereu la tine o pereche de pantaloni sport sau chiar speciali, o jachetă care te poate acoperi de ploaie sau de vânt și, evident cei mai importanți, o pereche de bocanci de drumeție, în care să te simți cât mai comod și să nu aluneci în zonele cu teren mai accidentat. 

2. Sporturi de iarnă

Dacă alegi să mergi să schiezi, să te dai cu placa sau pur și simplu alegi să mergi să te dai cu sania, atunci trebuie să fii pregătită și pentru astfel de activități cu ținuta potrivită. În bagajul tău va trebui să se regăsească pantaloni și geacă impermeabile, mănuși și căciulă, dar și bluză și pantaloni termici. Mai mult, nu uita să pui în bagaj și cele necesare pentru protecție: ochelari sau cască. 

3. Plimbare 

Dacă nu îți dorești o drumeție mai solicitantă, însă totuși vrei să te bucuri de natură și de aer liber, poți oricând să mergi la o plimbare. Astfel, nu uita ca atunci când faci bagajul să te pregătești și pentru asta. Poți alege să iei cu tine o pereche de colanți sau o pereche de pantaloni în care te simți confortabil, alege o pereche de papuci sport și poți opta pentru o vestă de damă de la Foggi.ro, care îți va oferi mai multă mobilitate și nici nu te vei încălzi extrem de tare. 

4. Ținută de zi 

Cel mai probabil atunci când vei sta în cabană îți vei dori ca să fi cât mai confortabil, motiv pentru care îți recomandă să iei cu ține articol vestimentare lejere. Pe lângă acesta nu uita că este necesar să ai și o pereche de papuci de casă, dar și un halat de baie dacă cumva vei avea parte de ciubăr. 

5. Ținută de seară 

Niciodată nu poți fi mai pregătită, motiv pentru care e necesar să ai la tine și câteva articole vestimentare pe care le poți purta dacă vă decideți să mergeți la un local sau la un restaurant pentru a lua cina. Astfel, poți pune o rochie tricotată, care poate fi purtată cu o pereche de bocanci sau cizme. 

Dacă ți-ai pregătit cum trebui bagajul, atunci nu mai ai niciun motiv de îngrijorare, tu trebuie doar să te relaxezi și să te bucuri de peisajele pe care o cabană la munte ți le oferă.

By