Ce-are Oradea cu Ploiestii? Nimic! Absolut nimic! Dar acolo, sute de localnici au celebrat Ziua Culturii Nationale! Nu ca la noi…


15 ianuarie – sfânta zi în care sărbătorim Ziua Culturii Naționale prin celebrarea marelui poet național Mihai Eminescu și a valorilor de patrimoniu. Și… la Oradea, la… capătul vestic al țării, sute de localnici, laolaltă cu elevi, artiști, oficialități au cinstit sărbătoarea.Așa cum se cade!

„Statuia aflată în Piața Independenței a fost azi redată publicului, fiind locul în care s-au desfășurat evenimentele legate de Ziua Culturii Naționale.

Buchetele de flori depuse la statuie au fost încununate de momentul poetic și muzical susținut de Rock Filarmonica Oradea (Alexandrina Chelu Schorr, Iuliana Chelu, Florian Chelu Madeva).

Mulțumesc tuturor celor prezenți, colectivului de profesori și elevilor de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Oradea și Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu” Oradea”, a transmis cu emoție primarul municipiului Oradea- Florin Birta.

 Priviți imaginile! Sunt de acolo, de la Oradea, dintr-un oraș cultural prin excelență, unde trăiesc în armonie români, maghiari, sași…

Fotografia de mai jos e de la Ploiești.

Articolul Ce-are Oradea cu Ploiestii? Nimic! Absolut nimic! Dar acolo, sute de localnici au celebrat Ziua Culturii Nationale! Nu ca la noi… apare prima dată în Primar in Prahova.

bazar-vintage.ro

Learn More →