Zone din București unde te-ai putea muta (P)

[ad_1]

Locuiești de ceva vreme în București și acum a venit timpul să faci o schimbare! Una mare! Mai exact, să te muți într-o zonă bună, într-un apartament sau o vilă de lux, unde să simți cu adevărat plăcerea de a locui într-o capital a Uniunii Europene. Sunt multe apartamente de vanzare Bucuresti, dar pentru a-ti face alegerea mai ușoară, am selectat noi pentru tine cele mai căutate zone pentru locuit din Capitală!

Herăstrău

Dintotdeauna această zonă a fost considerată a fi una de lux din București, fiind foarte apreciată atât pentru frumusețea ei aparte, cât și pentru posibilitățile de dezvoltare. Nu este de mirare că aici regăsim multe ansambluri rezidențiale, apartamente de lux, dar și multe clădiri de birouri. Și, dacă ar fi să întrebăm bucureștenii care ar fi zona unde le-ar plăcea să locuiască, Herăstrău ar fi printre primele opțiuni. Zonă liniștită, multă verdeață, cam tot ce ți-ai putea dori aici găsești.

Cotroceni

O perfectă îmbinare a tradiționalului și a modernului. Cam așa am putea caracteriza această zonă, una cunoscută în întreaga țară. Dacă nu știi nimic despre București și mergi pe străzile de aici, simți cum acest oraș parcă te prinde în mrejele sale și nu mai ai cum să renunți la el. O locuință aici este visul multora dintre cei care locuiesc în orașul lui Bucur, și poate că și al tău!

Floreasca

Un cartier exclusivist, cu multe spații verzi și foarte aproape de Centrul Bucureștiului. Ca și în cazul Cotroceniului, și Floreasca are parte de un farmec aparte, căruia cu greu poți să îi reziști. De asemenea, prin zonă se află și foarte multe centre comerciale, magazine care aparțin unor branduri cunoscute și de lux, multe cafenele și restaurante. Este un important centru de afaceri, așa că ai toate motivele să începi să îți cauți o locuință în acest cartier.

Băneasa

Din punctul nostru de vedere… adorăm Băneasa. Este una dintre cele mai frumoase zone din București, cu o istorie peste care nu poți trece cu indiferență. Amplasat în sectorul 1 al Capitalei, acest cartier este recunoscut și pentru faptul că aici se găsește una dintre cele mai importante artere ale Bucureștiului, Șoseaua București-Ploiești. De asemenea, tot aici există cel mai mare centru commercial din țară, dar și grădina zoological Băneasa, recunoscută nu numai la nivelul întregii țări, ci și în Europa. Poți începe chiar acum să cauți apartamente de vanzare Baneasa pentru că este una foarte ofertantă din acest punct de vedere. Chiar ai de unde alege, oferta este foarte diversificată și capabilă să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi. Și, dacă ținem cont că vrei ceva cu adevărat special, să apelezi la o agenție imobiliară profesionistă care are în portofoliu astfel de locuințe este o recomandare de care ar fi bine să ții cont.

Pipera

O zonă care nu mai are nevoie de nicio prezentare, care este una dintre cele mai râvnite de bucureșteni și nu numai. Amplasată în nord-estul Bucureștiului, avem de a face cu multe avantaje. Este zona în care vei găsi numeroase unități de învățământ de prestigiu, unele dintre ele chiar internaționale, ca să nu mai amintim și de magazinele exlusiviste, clădirile de birouri și multe altele. Multă liniște, siguranță și locuințe de o foarte bună calitate. Pe toate le găsești aici, în Pipera! 

Tei

Cei care locuiesc în zonă susțin că nu se pot sătura de priveliștea spectaculoasă, iar faptul că zona este în plină dezvoltare este un alt mare plus care să te convingă să locuiești aici. Se construiește mult, complexe rezidențiale și nu numai, prin zonă sunt multe școli și are un potential economic uriaș. Ce zici? Merită să vii prin zonă și să vezi care sunt ofertele?

Articolul Zone din București unde te-ai putea muta (P) apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

Source link