Un living în stil franțuzesc te îndeamnă să visezi cu ochii deschiși (P)

[ad_1]

Livingul este acea cameră care le ”vorbește” celor care trec pragul casei tale despre personalitatea ta. De ce? Simplu, pentru că este acel spațiu destul de generos, și unde îți poți pune în valoare cam toate ideile pe care le ai legate de amenajarea unei locuințe. Acum, a venit timpul pentru o schimbare, vrei să îți transformi livingul în ceva cu adevărat special. O misiune destul de dificilă nu, sau cel puțin așa pare, la prima vedere. Noi avem o sugestie pentru tine, care s-ar putea să fie exact ceea ce cauți: living în stil franțuzesc!

Compartimentează bine spațiul

Atunci când spațiul pe care îl ai la dispoziție nu este unul pe care l-ai numi chiar generos, trebuie să știi că stilul franțuzesc se potrivește precum o mănușă. De ce? Pentru că, de regulă, aceste camere din interiorul locuințelor franțuzești nu erau cu mult mai mari de 6X6 m. Prin urmare, dacă locuiești la bloc, ai găsit exact ceea ce căutai. Prin urmare, compartimentează bine spațiul, și nu uita să iei în calcul și achiziționarea unor draperii, specifice acestui stil de amenajare interioară. În plus, nu se știe niciodată când ai nevoie de mai multă intimitate, nu?

Materiale fine și elegante

Fiind vorba despre stilul franțuzesc, este de la sine înțeles că avem de a face cu mult stil și eleganță. Nu orice tip de mobilă se potrivește acum, iar dacă nu știi ce să alegi, atunci avem o sugestie. Apelează cu încredere la specialiștii care se ocupă de mobila la comanda pentru că ei sunt gata de fiecare dată să îți ofere ceea ce ai nevoie. Trebuie doar să le spui ideea ta și gata, imediat vei primi cel puțin două-trei recomandări de unde te-ai putea inspira. De asemenea, nu uita că toate materialele folosite în amenajarea livingului tău franțuzesc trebuie să fie unele elegante, fine, iar mătasea cu imprimeuri brodate este ceva specific. Adaugă și draperiile lungi, precum și canapelele cu perne pufoase și deja observi cum visul tău devine realitate.

Baze de coloane

Într-un living amenajat în stil francez nu au cum să lipsească unele baze de coloane. Pe acestea trebuie așezate plante sau chiar statuete, pentru a obține un efect cu adevărat spectaculos. Chiar și când cauți pe internet câteva sugestii de amenajare, vei vedea că interioarele francezilor sunt pline de plante și flori, aranjate cu mult stil încât să nu transforme camera respectivă într-o florărie ambulantă.

Tapet floral pentru pereți

Pentru a obține un living care să îi ducă pe toți cu gândul la apartamentele din orașul de pe malul Senei, atunci trebuie să nu lași nimic la voia întâmplării. Astfel, un tapet pentru pereți este cel indicat, iar cea mai bună alegere o reprezintă unul în nuanțe pastel, dar decorat cu imprimeuri florale delicate. Camera ta va deveni dintr-o dată una care te ia prin surprindere. În mod plăcut, firește!

Mici decorațiuni de inspirație franceză

Aici lucrurile sunt mult mai simple, deoarece pe internet vei găsi multe site-uri de unde îți poți cumpăra tot ce ai nevoie, de la ceasuri de perete, tablouri, oglinzi, corpuri de iluminat și chiar măsuțe de cafea.

Articolul Un living în stil franțuzesc te îndeamnă să visezi cu ochii deschiși (P) apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

Source link