Cofetaria Narcisa inseamna cele mai bune torturi (P)

[ad_1]

Fiecare om isi aduce aminte cu cata nerabdare si bucurie astepta momentul acela cand la aniversari sau de sarbatori era adus tortul pe masa, gospodina il portiona, apoi toata lumea primea pe o farfuriuta bucata sa din prajitura mult asteptata.

Tortul seduce atat prin imaginea sa impozanta, dar mai ales prin felul in care se combina gusturile blatului, al siropului de pe el si al cremei sau al cremelor in cazul in care sunt mai multe. Blatul este pufos, crema este untoasa si dulce sau usor acrisoara, decorurile comestibile de pe el se topesc in gura. Vestea buna este ca o cofetarie https://cofetaria-narcisa.ro/ din Ploiesti face torturi la fel de bune ca acelea pe care le fac gospodinele in casa. Untul proaspat se simte in creme, ciocolata topita utilizata la acoperirea partii superioare a tortului este de calitate premium. Toate ingredientele sunt proaspete si de cea mai buna calitate, de aceea cei care vor manca din tort vor mai cere cu siguranta o bucata.

Acum este foarte usor de pus un tort https://cofetaria-narcisa.ro/torturi/ pe masa de cand poate fi comandat si online. Gospodina sta acasa, intra pe site-ul Cofetariei Narcisa si analizeaza atent toate torturile din catalog, citind cum este si firesc ce au in compozitie. Toate sunt frumoase, iar la citirea ingredientelor, gospodinelor le creste pofta de tort.

Stau acolo expuse privirii consumatorilor torturi clasice, torturi cu tematica pascala sau torturile in forma de inima. Unele sunt acoperite cu glazura rosie din zmeura, altele cu ciocolata, caramel, cocos sau diplomat. Zecile de torturi in zecile de culori asteapta sa fie pe placul pofticiosilor.

Lucrurile sunt simple de tot. Tortul poate fi comandat pe loc si dupa 48 de ore este livrat la adresa indicata sau poate fi comandat anticipat pentru ziua de nastere, specificandu-se exact ziua in care este nevoie de el si adresa la care sa fie livrat.

Ploiestenii au livrarea gratuita la comenzi de 50 de lei. Se fac livrari in tot judetul, dar cu doua conditii. Prima este aceea ca tortul sa coste cel putin 150 de lei, iar a doua sa se achite 3 lei de kilometru.

Tortul Caramela este pentru cei care nu doresc sa gaseasca nuci si fructe in prajitura. Gusturile sunt diferite si uneori ele sunt ajustate si in functie de anumite sensibilitati. Tortul prezentat mai sus are in compozitie: pandișpan pufos insiropat cu vanilie si doua creme, una de ciocolata neagra, si una de ciocloata alba cu lapte, glasata in caramel.

Exista si un tort in forma de inima numit „Dragoste la prima vedere” a carei compozitie este o surpriza pentru cei care il comanda.

Clientii care au comandat tortul „Dragoste fructata” au declarat ca au avut in acelasi produs o prajitura delicioasa si o varietate de fructe parfumate si racoritoare.

Zeci de torturi care au ca tematica iubirea incanta perechile de indragostiti. Alte torturi rotunde sau dreptunghiulare pot aduce bucurie in familie la masa de pranz sau la cina ca toata lumea sa fie fericita. Fericirea nu costa mult, dar ea trebuie intretinuta ca incercarile vietii sa para mult mai usoare.

Articolul Cofetaria Narcisa inseamna cele mai bune torturi (P) apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

Source link