Energie, inpiratie, sport, sanatate: „SIRNA PE BICICLETA”- un eveniment care ar putea deveni traditie!

[ad_1]

„ȘIRNA PE BICICLETĂ” , un eveniment special, care a adus un plus de energie și voie bună în comunitate, azi, 1 octombrie 2022!Inspirat, frumos, așa cum e și luna din miezul toamnei!

Este vorba despre atelierul de educație pentru sănătate și mediu destinat adulților și desfășurat în aer liber, în cadrul Proiectului european Erasmus+ nr. 2020-1-RO01-KA104-078765  – „Biblioteca Verde pentru o comunitate durabilă” #Lib4Green.

Evenimentul s-a bucurat de susținerea a doua supermarket-ururi din localitate, dar și din partea celor care au înțeles rolul unei astfel de acțiuni acolo, în mediul rural.

A fost,cu adevărat o zi frumoasă, iar #ErasmusPlus, Biblioteca din Șirna și voluntarii Consiliului Verde al Bibliotecii au creat contextul necesar pentru a arăta că se poate!

Traseul a fost de cca 20 de km, fără a mai socoti și drumul participanților până la bibliotecă și de la bibliotecă acasă.

Articolul Energie, inpiratie, sport, sanatate: „SIRNA PE BICICLETA”- un eveniment care ar putea deveni traditie! apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

Source link