[ad_1]

Da, da! A dat Sfântul să se întâmple!!! Adică se vedem că se dă ce ceva maclavais, deși aici trebuie restaurat (nu măsluit, nu dat cu orice, oricum, numai așa… „de ochii soacrei”, cum zic bătrânii) la intrarea principală în Palatul Culturii, aceea dinspre esplanadă (La Sala Coloanelor), unde, da- RECUNOAȘTEM)!- am scris de nenumărate ori și am tras semnale de alarmă (dar nu obosim, nu avem voie, pentru că șinem la Patrimoniul orașului ăstuia!), unde cum spuneam, mîzgălelile au așjuns stăpâne vinovate pe pereții exteriori, într-un hal fără de hal.

 Așadar, azi am văzut câțiva muncitori încercând din răsputeri să șteargă, să mascheze, să… „cârpească” cu oarece, în ața manieră încât acele mizerii mâzgălite pe elementele de arhitectură SĂ NU SE MAI VADĂ.

„Da, dar nu știm cât va ține! Vor veni alții și tot vor mâzgăli. La ce se întîmplă aici, dar și în tot orașul, trebuie reparat și vospit zilnic. Ăștia pur și simplu terorizează orașul” spune cu mâhnire unul dintre muncitori, sătul el însuși de mizeria care iese la iveală al tot pasul, de porcăriile mâzgălite peste tot ca-ntr-un „loc unde a dispărut bunul simț și măsura”…

Vom vedea! Chiar va fi interesant să urmărim… cum va fi după curățarea completă, necesară a acestei clădiri monumentale!!!

Articolul A DAT SFANTUL!!! apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

Source link