Ce minune face ca la Sibiu, de exemplu, sa supravietuiasca in zodia RESPECTULUI case de secol XV, iar la Ploiesti, cladiri-monument de-un secol sa fie „intr-un hal fara de hal”?

[ad_1]

CE AVEM NOI AICI? În prima fotografie- o casă construită în secolul XV (15!!!), fotografiată… deunăzi undeva, în Sibiu, aproape de centrul orașului.

Ce părere aveți???

Cum ACOLO, la… Sibiu (Sibiul „ăla” din inima Ardealului, către care mulți privesc chiorăș- și n-am înțeles de ce, în loc să… luăm exemplu!) se poate ca o clădire din SECOLUL XV (și NU E DELOC SINGURA) să fie păstrată impecabil, să fie întreținută, respectată, să nu fie pângărită, prin ignoranță și grafitti și aici, la noi, la Ploiești, clădiri de patrimoniu de-un secol și mai puțin… care au supraviețuit bombardamentelor și cutremurelor și sunt adevărate capodopere ale arhitecturii și au și statut de monument istoric să fie subjugate vandalismului și lipsei totale de respect???

Foto 1: Andreas Lapidum 

Articolul Ce minune face ca la Sibiu, de exemplu, sa supravietuiasca in zodia RESPECTULUI case de secol XV, iar la Ploiesti, cladiri-monument de-un secol sa fie „intr-un hal fara de hal”? apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

Source link