Tragedie la Pucheni! Un electrician si-a gasit sfarsitul pe un stalp al retelei electrice

[ad_1]

Un electrician care executa lucrări la un stâlp de rețea din Puchenii Mari, (în satul Puchenii Moșneni) s-a… electrocutat marți dimineață.

În acest caz, ISU Prahova a intervenit cu o autoscară de salvare de la înălțime, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM.

Victima a rămas înțepenită pe stâlp, iar salvatorii au aștaptat să fie oprită energia electrică, pentru a putea acționa, în efortul de a-l salva pe muncitor.

***În legătură cu acest caz teribil, IPJ Prahova a transmis:

„La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Puchenii Mari au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o persoană s-ar fi electrocutat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 24 de ani, angajat al unei societăți comerciale de profil, care în timp ce se afla pe un stâlp de electricitate s-a electrocutat.

Tânărul în cauză a fost coborât cu ajutorul pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova și preluat de către un echipaj medical care a constatat decesul acestuia.

Corpul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.

 Din nefericire, manevrele de resuscitare au eșuat, iar echipajul de urgență a fost nevoit să declare decesul victimei.

Articolul Tragedie la Pucheni! Un electrician si-a gasit sfarsitul pe un stalp al retelei electrice apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

Source link