Dezbateri 21 septembrie – „From Farm To Fork – Blockchain Food Traceability”

By

[ad_1]

Evenimentul „From Farm To Fork – Blockchain Food Traceability”, a avut loc în data de 21 Septembrie 2022, la Teatrul Elisabeta din București și a fost organizat de către Green Digital Innovation HUB (Green eDIH), în calitate de lider al proiectului DFTB (Developing services on digital Food quality and Traceability using Blockchain), proiect ce a reunit organizații din patru țări: România, Croația, Bosnia și Herțegovina și Israel.

În cadrul evenimentului, principalul subiect abordat a fost trasabilitatea produselor agroalimentare în concordanță cu Strategia „De la fermă la consumatorul final” a Comisiei Europene. Tema privind trasabilitatea produselor alimentare a fost dezbătută de către invitați speciali precum Aurel SIMION – Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale; Bogdan DUMEA – Secretar de Stat în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării; Avigail Shtamler PAZ – Șef al Misiunii Economice și Comerciale în România din partea AMBASADEI ISRAELULUI ÎN ROMÂNIA; Sorin CHIRIȚĂ -Președinte al Asociației pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene; Dănuț PĂLE – Vicepreședintele al Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (A.N.S.V.S.A) și mulți alți invitați (lista completă a invitaților poate fi regăsită pe pagina oficială a evenimentului: www.dftb.f2f.dih.green).

[ad_2]

Source link