De ce să cumperi ghivece din ratan? Sunt „imune“ la factorii atmosferici nocivi și razele UV! (P)

By

[ad_1]

Iubești florile și vrei să îți decorezi grădina, balconul sau terasa cu plantele preferate? Visezi la un paradis vegetal care să îți încânte în același timp simțul văzului și al mirosului?

Tot ce îți mai trebuie – pe lângă semințele și ustensilele folositoare la plantarea acestora în pământ – sunt diferite modele de ghivece din ratan, cu formele și dimensiunile care să corespundă în totalitate planurilor tale.

Calitățile ratanului – ce îl transformă în alegerea perfectă?

Termenul „ratan“ desemnează mai multe specii de plante care aparțin familiei Calamoideae, descoperită pentru prima dată pe continentul american. Calitățile lor deosebite i-au determinat pe oameni să le folosească, de multe secole, în diverse scopuri practice. Unii meșteri creează din acest material obiecte de mobilier, în timp ce alții împletesc ghivece ratan pentru flori, care se remarcă atât prin aspectul frumos, cât și printr-o serie de avantaje extrem de practice.

ghivece ratan

Materialul se remarcă, în primul rând, prin rezistența deosebit de mare la acțiunea razelor ultraviolete și a oricăror altor factori atmosferici nocivi. Prin urmare, produsele confecționate din ratan au o durată de viață mai îndelungată decât a celor realizate din alte materii prime.

Dacă folosești ghivece din ratan, te vei convinge, în timp, că acestea nu se decolorează în bătaia razelor soarelui, nu se umflă și nu putrezesc. Dimpotrivă, ele își mențin, timp îndelungat, forma în care se află în momentul achiziționării.

Pe lângă calitățile specifice materialului, rezistența produselor este sporită și de folia protectoare galvanizată cu care sunt prevăzute pe interior.

Curățarea ghivecelor se poate realiza, la rândul său, cu mare ușurință, fără a le afecta în vreun fel.

Un alt avantaj esențial al produselor constă în existența unei game diverse. Practic, poți găsi ghivece din ratan de diferite forme, dimensiuni și culori, astfel că – indiferent cum ar arăta planurile tale inițiale pentru decorarea grădinii sau a terasei – acestea se vor putea transforma rapid în realitate.

Prin urmare, vei putea să plantezi florile preferate, având garanția că acestea vor crește sănătoase și frumoase și vor rezista pe termen lung. Te vei bucura deci deplin de frumusețea unei zambile, a gladiolelor, lalelelor sau a unor flori de ochiul boului.

Ce recomandă cei care deja folosesc ghivece din ratan?

Spațiul pe care intenționezi să îl amenajezi va beneficia de pe urma setului Cylindra format din 3 ghivece de dimensiuni diferite, care scot în evidență farmecul și frumusețea fiecărui tip de flori. Calitățile multiple ale materialului permit amplasarea recipientelor atât în interior, pe durata anotimpului rece, cât și în exterior, în zilele călduroase de vară. Ușor de mutat, cu greutatea mai mică de 6 kilograme, sunt capabile să susțină o greutate de până la 85 de kilograme. Cele trei produse au dimensiuni diferite, după cum urmează: cel mai mare de 43,7 x 43,7 x 44,3 centimetri, cel mijlociu de 36 x 36 x 37,3 centimetri, iar cel mai mic de 28 x 28 x 28,3 centimetri.

Keter Cube M, cu dimensiunile de 29,5 x 29,5 x 29,7 centimetri, se remarcă prin textura și aspectul asemănătoare cu cele ale lemnului natural. Greutatea produsului este de numai 3,70 kilograme, însă este capabil să susțină până la 30 de kilograme.

Modele bine alese de ghivece ratan vor ajuta la construirea cadrului perfect pentru decorarea celor mai frumoase flori!

Articolul De ce să cumperi ghivece din ratan? Sunt „imune“ la factorii atmosferici nocivi și razele UV! (P) apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

Source link

By