Cum se mai dau ploiestenii in stamba?! Cu… „libertatea de exprimare” si lipsa de bun simt, de decenta!

By

[ad_1]

Dreptate avea maestrul Dem Rădulescu: „Ce s-a-nrăit lumea, domnule!”

Și, cum un rău nu vine niciodată singur, cum spuneau oarecând, bătrânii, înrăirea asta a oamenilor- și acum facem referire „cu subiect și predicat” la ploieșteni (și criza asta a lipsei apei calde a acutizat starea), e îngroșată și de lipsa de bun simț, de imfatuarea și de lipsa sau ignorarea a ceea ce înseamnă decență.

E adevărat că în societate, în comunitatea ploieșteană sunt probleme majore, sunt întrebări ce încă așteapt răspuns, sunt oameni la limita răbdării… Dar toate astea NU SCUZĂ , NU MOTIVEAZĂ Lipsa bunului simț, a regulilor decenței, a omeniei, în ultimă instanță, a mărcilor acelor… „7 ani de acasă” despre care nu prea mai vorbește nimeni. Și asta e rău! Foarte rău!

Circulă de ieri de după funeraliile Majestății Sale, Elisabeta a II-a, o fotogrfaie surprinsă pare-se de un apropiat al Familiei Regale britanice, în care se vede mica Prințesă Charlotte plângându-și, FIRESC, ABSOLUT FIRESC, străbunica.

E o imagine atât de delicată și atât de cutremurătoare în același timp. Ei bine, atît a trebuit, să apară această fotografie… că niște „MINȚI LUMINATE” din… Ploieștii tuturor posibilităților, Ploieștii acelor tineri care BATJORESC parcurile, vandalizează tot ce le iese în cale și mâzgălesc clădirile de patrimoniu cu grafitti fără ca nimeni să ia măsuri, fără ca nimeni să se alarmeze, au găsit „de cuviință” să profite de această imagine ca să o prefacă într-o glumă asortată situației de acum- CRIZA APEI CALDE. Acum circulă pe rețelele de socilaizare…

Indiferent că e vorba acolo de Familia Regală, de un gest în MEMORIA MAJESTĂȚII SALE- până la urmă putea fi vorba de înmormântarea oricui, dar mai cu seamă în circumstanțele date, în prim-plan fiind o copilă nevinovată, e o totală lipsă de decență, de cei 7 ani de acasă, de omenie, de… BUN SIMȚ.

Dar… da, e DEMOCRAȚIE și… LIBERTATE DE EXPRIMARE. Dar aceste noțiuni nu valorează nicio o ceapă degerată fără EDUCAȚIE, BUN SIMȚ, OMENIE, DECENȚĂ…

Articolul Cum se mai dau ploiestenii in stamba?! Cu… „libertatea de exprimare” si lipsa de bun simt, de decenta! apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

Source link

By