Cea mai inovativă conferință Agri-Tech din România, privind trasabilitatea digitală a alimentelor în comunitățile agroalimentare din SEE

[ad_1]

Sprijinirea comunităților si rețelelor agroalimentare din SEE prin dezvoltarea serviciilor de calitate si
trasabilitate digitala a alimentelor folosind tehnologia blockchain” este tema celui mai inovativ eveniment al anului, privind impactul tehnologiei verzi, de ultimă generație, în sectorul agroalimentar. Evenimentul va ave loc miercuri,
în data de 21 Septembrie 2022, în “Sala Regina Elisabeta a Teatrului Elisabeta’’ din București, Bulevardul Regina Elisabeta Nr 45. 

Acest proiect este implementat de Green Digital Innovation HUB (România), coordonator de proiect, împreună cu partenerii consorțiului format din: TERA DIH (Croația), Hadas Bar DIH (Israel), Smart Village DIH (Bosnia și Herțegovina), în colaborare cu Centar Kompetencija (Croația) și Cuspis Group(Croația)

Alături de invitați din România, Croația, Israel, Bosnia și Herțegovina, reprezentanți ai autorităților în domeniu, experți în digitalizare, tehnologie și agricultură și nu în ultimul rând reprezentanți ai lanțului de producție și distribuție agro-alimentară, Green eDIH va dezbate și prezenta cu ocazia Conferinței DFTB (Developing services on digital Food quality and Traceability using Blockchain), cadrul European actual al strategiei „From Farm to Fork” și soluțiile concrete, sigure și transparente pentru alinierea cu succes a României la standardul european privind siguranța și trasabilitatea alimentelor, de la producător până la consumator.      

Folosind tehnologia blockchain, am dezvoltat cea mai inovativă platformă de trasabilitate a alimentelor. Aceasta demonstrează cum poate fi creat un traseu transparent și 100% sigur pentru produsele alimentare. Soluția prototip va permite consumatorilor să fie mult mai bine informați despre istoricul unui anumit produs.

Suntem foarte mândri să anunțăm că soluția noastră inovatoare a fost selectată pentru a fi prezentată și la evenimentul de închidere a SmartAgriHubs, organizat la Lisabona, Portugalia, în perioada 26-28 septembrie. 

           Având în vedere contextul global actual, în care producția alimentară, alături de cea energetică, reprezintă un focus incontestabil al tuturor țărilor membre UE, această inițiativă are ca scop alinierea sectorului agro-alimentar din România la normele și direcțiile de digitalizare și automatizare a sectorului agricol din Uniunea Europeană, pentru a face față provocărilor existente și viitoare. 

           Evenimentul se va desfășura în format hibrid, cu prezență fizică și online prin intermediul platformei de evenimente online Airmeet, fiind transmis live și pe canalele de YouTube și Facebook ale Green eDIH. 

Pentru mai multe informații despre conferință, vă rugăm să accesați pagina web dedicată evenimentului: https://f2f.dih.green/dftb-conference/

Alătură-te acum listei de participanți a celui mai inovativ eveniment din sectorul agri-tech din acest an. Înregistrarea este necesară și gratuită atât pentru prezența fizică, cât și online în platforma Airmeet.

LINK ÎNREGISTRARE

Webiste-ul oficial al proiectului: www.f2f.dih.green

WebSite: www.dih.green

LinkedIn:  www.linkedin.com/company/greenedih

Facebook: www.facebook.com/GreeneDIH 

[ad_2]

Source link